SP
SP2
SP3
tentang Kami

Wilujeng sumping KaShuangpeng

kalayan cinta & dedikasi

SHANTOU SHUANGPENG PLASTIK INDUSTRI CO., LTD.Diadegkeun dina taun 1999, kalayan pangalaman manufaktur 20 taun éta, kami parantos janten perusahaan téknologi tinggi dina R&D, produksi sareng pamasaran museurkeun kana lawon anyaman plastik sareng selang cai komposit PE anyaman.Kami mangrupikeun produsén anu parantos kéngingkeun kualifikasi anu unggul, sareng éta mangrupikeun Pusat Panaliti sareng Pangembangan Téknologi Téknik Shantou ogé anggota utama Asosiasi Industri Plastik…

diajar deui

fitur urang

kalayan maranéhanana 20 taun pangalaman manufaktur

  • Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.
    diajar deui
  • pabrik urang geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas luhur, produk ongkos-éféktif

    Sertipikat

    pabrik urang geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas luhur, produk ongkos-éféktif
    diajar deui
  • SHUANGPENG boga kontrol kualitas ISO-Certified pabrik management.our ogé dilengkepan parabot nguji canggih tur puseur a

    ShuangPeng

    SHUANGPENG boga kontrol kualitas ISO-Certified pabrik management.our ogé dilengkepan parabot nguji canggih tur puseur a
    diajar deui

Produk Kami

kalayan maranéhanana 20 taun pangalaman manufaktur

Warta Urang

kalayan maranéhanana 20 taun pangalaman manufaktur